Vse kategorije

Predstavitev podjetja

Domov> O nas > Predstavitev podjetja

Tianjin Sunshine Valve Co., Ltd. is sedežem na Dongli okrožje mesta Tianjin. Združevanje industrije in trgovine v organsko celoto, it je zasebno podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo srednje nizkotlačnih ventilov, loputa, povratni ventil, zaporni ventil in krožni ventil itd. Njegovi izdelki izvajajo standarde razvitih držav, tako kot ANSI, API, JIS, BS, DIN poleg kitajskega standarda. Zasnova in razvoj njegovih izdelkov vključuje CAD, več kot 90 % visokokakovostnih izdelkov se izvozi v države Amerike, Evrope, Avstralije in Južne Azije.    

Vodenje kakovosti kot vodilo razvoja. It vzpostavljen zanesljiv sistem vodenja kakovosti. Vsi ventili najvišje kakovosti se široko uporabljajo v svetovnih panogah vodne, električne, metalurške, naftne, kemične, prehrambene, medicinske in arhitekturne; Njegove izdelke stranke zelo cenijo. Naši izdelki z ventili imajo užival dober kredit in velik ugled doma in v tujini.

Nadzor kakovosti: celoten proces ulivanja, strojna obdelava, Coating, montaža, testiranje ISO9001 nadzor sistema vodenja kakovosti, strogo zagotavljanje kakovosti za vzpostavitev - Sunshine - slika, izgradnjo - Sunshine - blagovna znamka.

Oblikovanje in razvoj: visokokakovostna oblikovalska ekipa podjetja, popolno oblikovanje in razvojna sredstva, CAD/CAM, ki se široko uporablja za zagotavljanje, da -Sunshine - struktura izdelka naprednejša, boljša odlična zmogljivost, s svetom sinhronoize.

Proizvodnja in testiranje: vsi izdelki so obdelani s CNC obdelovalnimi stroji in natančna strojna orodja za zagotovitev notranje kakovosti ventila. Test delovanja ventila sprejme a komplet opreme za testiranje ventilov, ki zagotavlja učinkovitost in natančnost preskusa.

Naš poslovni koncept je slediti uporabniku" zadovoljstvo in uporabnikom zagotoviti naše kakovostne izdelke.